Το Pharma PLUS Link συμπλήρωσε 15 χρόνια και μοίρασε πλούσια δώρα

0

Με έναν μοναδικό υπερδιαγωνισμό, το περιοδικό Pharma PLUS Link γιόρτασε τα 15 χρόνια από την έκδοσή του και μοίρασε πλούσια δώρα στους πελάτες του Δικτύου Φαρμακείων Pharma PLUS. Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε περισσότερες από 100.000 συμμετοχές και ανέδειξε 15 τυχερούς (όσα και τα χρόνια του περιοδικού) από όλη την Ελλάδα. Κάθε νικητής κέρδισε ένα από τα 15 μοναδικά εορταστικά κουτιά γεμάτα με αγαπημένα προϊόντα από τα μεγαλύτερα brands στο χώρο του φαρμακείου, συνολικής αξίας 350 ευρώ το καθένα!

H πρώτη έκδοση του περιοδικού Pharma PLUS Link επισφραγίζει την καινοτομία της Pharma PLUS, καθώς αποτελεί μια ακόμα πρωτοποριακή για την εποχή ενέργεια στο χώρο του φαρμακείου. Είναι το πρώτο περιοδικό που κυκλοφορεί αποκλειστικά σε δίκτυο φαρμακείων, διανέμεται δωρεάν στους πελάτες και διαθέτει πλούσια κι εμπεριστατωμένη ύλη στον τομέα της ενημέρωσης σχετικά με την Υγεία, την Ομορφιά και την Ευεξία. Αντίστοιχα, η διενέργεια του διαγωνισμού για το 60ο επετειακό τεύχος χάρισε για πρώτη φορά τόσο πλούσια δώρα στο χώρο του φαρμακείου σε 15 τυχερούς σε πανελλαδικό επίπεδο.

Εδώ και 15 χρόνια, το Pharma PLUS Link αποτελεί τον έμπιστο δίαυλο επικοινωνίας της Pharma PLUS και του φαρμακοποιού με τον πελάτη,  καθώς κι ένα σημαντικό εργαλείο marketing κι ενημέρωσης στα χέρια των φαρμακοποιών. Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, παρέχεται ενημέρωση για θέματα που καλύπτουν ένα ευρύ επιστημονικό φάσμα στο χώρο των Φαρμακευτικών Επιστημών, καθώς και χρήσιμα στοιχεία για όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά φαρμακείου. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια ακόμα καινοτόμα ενέργεια που διαφοροποιεί εδώ και μια δεκαπενταετία τα φαρμακεία του Δικτύου, έχοντας χτίσει ένα πιστό, ολοένα αυξανόμενα, αναγνωστικό κοινό.

Η Pharma PLUS είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών, μέλος του Ομίλου Lavipharm. Στόχος της είναι να συμβάλλει ενεργά στην εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου, μέσα από τη δημιουργία ενός ισχυρού πανελλαδικού Δικτύου Φαρμακείων. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, συνεργάζεται στενά με το φαρμακοποιό, ώστε να τον βοηθήσει στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου ανταγωνισμού, διευκολύνοντάς τον, παράλληλα, στην πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εκπλήρωση του ρόλου του ως επιστημονικού συμβούλου υγείας.

Share.

Comments are closed.