Μην φοβάστε εάν δεν πρέπει...

0

Δεν την συμμερίζομαι αλλά σέβομαι την άποψη όλων όσων δεν θέλουν να εμβολιασθούν είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί ανησυχούν ότι ο εμβολιασμός αποτελεί παγκόσμια συνωμοσία της νέας τάξης των πραγμάτων.

Είναι πολλά τα λεπτά Κυριάκο…Του Δημητρίου Λαμπράκη*

Είναι φίλοι και συμπολίτες μου. Είναι ίσως και 1.500.000 Ελληνίδες και Έλληνες.

Δεν μπορώ, ως μη ειδικός, να δώσω απαντήσεις, μπορώ όμως να μοιραστώ μαζί τους -εάν και δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει- την εμπειρία του εμβολιασμού μου αλλά και αυτής της νόσησής μου για 42 ημέρες. Μπορούμε βεβαίως να μοιραστούμε την κακουχία της αναδουλειάς για ενάμισο χρόνο και τους φόβους μας για «το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον» στην κοινωνία και την οικονομία.

Πριν όμως να κάμουμε εμείς την συζήτηση αυτή και επειδή πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται, επειδή το τέλος της πανδημίας είναι μακριά ακόμη και δεν θέλουμε διχασμό…

Εάν μας ακούνε οι 300 εκλεγμένοι, μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν την κοινωνία, ας σπεύσουν ΑΜΕΣΑ να διοργανώσουν μία μεγάλη διακαναλική συζήτηση, όπου θα συμμετέχουν -πλήν των γνωστών κ.κ Τσίοδρα και Λινού-, δύο μετριοπαθείς επιστήμονες της επιτροπής λοιμωξιολόγων, δύο προβεβλημένοι ιατροί που εκφράζουν την αντίθεσή τους στο εμβόλιο και στους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος οι κ.κ. Ιωαννίδης και Κούβελας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Θες/νίκης αλλά και ένας εκπρόσωπος της ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος οι οποίοι θα δεχθούν ερωτήσεις από έναν δημοσιογράφο κάθε τηλεοπτικού καναλιού και κάθε ημερήσιας εφημερίδας όπως και δημοσιογράφων της περιφέρειας για την αναγκαιότητα, αποτελεσματικότητα και παρενέργειες του εμβολιασμού. Είναι πλέον βέβαιο ότι οι ερωτήσεις τους θα μας καλύψουν όλους τους Έλληνες εμβολιασμένους και μή.

Ο δε εκπρόσωπος της δικαστικής εξουσίας θα ερωτηθεί για τις ποινικές και αστικές ευθύνες όλων όσων εμπλέκονται με πράξη ή παράλειψη στην μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, στην διασπορά ψευδών ειδήσεων, στην θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο και των απλών πολιτών και του κράτους.
Είναι βέβαιο ότι, μετά από αυτή την ενημέρωση, όλοι θα γίνουμε σοφότεροι.

* Ο Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης είναι δικηγόρος Άρτας

Share.

Comments are closed.